Toimitusehdot

VERKKOKAUPPA
Askartelukauppa Pasterol (2902765-3) myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Eu-alueelle. Pidätämme oikeuden toimitusehtojen ja hintojen muutoksiin. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Kaikki verkkokaupan tuotteet toimitetaan Suomessa sijaitsevasta varastosta.

TILAAMINEN
Tuotteet tilataan verkkokaupan ostoskorin kautta.  Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin. Pasterol Oy pidättää omistusoikeuden toimitettuihin tuotteisiin siihen asti, kunnes asiakas on suorittanut maksun. Ostaminen ei edellytä rekisteröitymistä.

Onnistuneeseen tilaukseen tarvitaan nimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite ja toimitusosoite. Syötettyjä tietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimittamiseen ja mahdollisten tilausvaiheessa esiintyneiden epäselvyyksien ratkomiseen (puuttuvia osoitetietoja yms). Syötetyt tiedot käsitellään luottamuksellisesti. Asiakkaan vastuulla on pitää huolta pyydettyjen tietojen oikeellisuudesta. Tarkistathan tiedot aina ennen tilauksen tekemistä.

MAKSAMINEN
Tuotteet ja niiden toimituskulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordean, Osuuspankin, Säästöpankin, POP-pankin, Danske Bankin, Handelsbankenin, S-pankin, Ålandsbankenin, Aktian, Oma Säästöpankin, Siirto, PayPal, Stripe ja MobilePay maksutavoilla, sekä Visa ja MasterCard -korteilla. Valittavana on myös tilisiirto kauppiaan tilille. Katso maksutavoista lisää sivulta MAKSUTAVAT

Yrityksillä, yhteisöillä, oppilaitoksilla, seurakunnilla ja kunnilla on verkkolasku tai lasku mahdollisuus. Laskun maksuaika on 7 tai 14 päivää netto. Lisätietoja tilauksen teosta saat asiakaspalvelusta info@pasterol.fi

TILAUS- JA MAKSUVAHVISTUS
Tilaus vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut, toimitustapa, sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Tarkistahan vielä sähköpostiinne saapuneen tilausvahvistuksen huolellisesti tietojenne osalta, näin mahdollisia inhimillisiä näppäilyvirheitä voidaan korjata heti. Mikäli huomaat virheen tiedoissanne, ota yhteyttä tilausnumeron kera sähköpostitse, niin korjaamme virheen, ennen kuin tilaus ehtii lähteä. Tilaamalla hyväksyt toimitusehdot.

Mikäli tilausvahvistus ei ole saapunut, tarkistahan aina ensin roskapostikansiosi, jonka jälkeen ottakaa yhteyttä asiakaspalveluumme info@pasterol.fi

TOIMITUSTAPA JA -KULUT
Toimituskulut määräytyvät valitun toimitustavan, tilauksen painon ja koon mukaan. Näet toimituskulut verkkokaupan kassatoiminnossa ennen tilauksen lopullista hyväksymistä. Toimituskulut alk 3.50€. Yli 100€ seurantakoodilliset lähetykset toimitetaan veloituksetta.
Toimitamme tilaukset Postin tai Matkahuollon kautta kirjeinä ja paketteina. Osa lähetyksistä sisältää seurannan.

Postipaketti
Lähetys noudetaan valitusta postista tai postin pakettiautomaatista.

  • Postitoimipaikka: Saapumisilmoitus tulee tekstiviestillä sekä yleensä myös lähetyksessä ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen.
  • Pakettiautomaatti: Saapumisilmoitus ja pakettiautomaatin koodi lähetetään tekstiviestillä.

Paketit sisältävät seurannan, tilauksen valmistuttua saatte lähetystunnuksen sähköpostiinne, jonka avulla toimituksen kulkua voi seurata postin sivuilta.

Postipaketin hinnat määräytyvät paketin painon mukaan. alk. 5,90€

Kirje

  • Kirje on edullinen vaihtoehto pienille ja kevyille lähetyksille. Kirje tulee suoraan postilaatikkoosi. Kirjeen maksimipaksuus on kuitenkin 3cm ja verkkokauppa ei mahdollista toimitustapaa, mikäli rajoitus ylittyy. Kirjeessä ei ole mahdollisuutta lähetyksen seurantaan. Huom: postin uusien toimitusehtojen mukaisesti kirjeet jaetaan vastaanottajille 4:ssä työpäivässä.

Matkahuolto (lähellä-paketti ja bussipaketti)

  • Lähellä-paketti kuljetetaan tilaajan valitsemaan pakettipisteeseen. Saapumisilmoitus tulee tekstiviestitse.
  • Bussipaketti toimitetaan tilaajan valitsemaan Matkahuollon tai matkahuollon asiamies-toimipisteesen. Saapumisilmoitus tulee tekstiviestitse

Lähellä-paketti ja bussipaketti sisältävät seurannan, tilauksen valmistuttua saatte lähetystunnuksen sähköpostiinne, jonka avulla toimituksen kulkua voi seurata matkahuollon sivuilta.

Matkahuollon hinnat määräytyvät paketin painon mukaan. alk. 5,90€

PERUUTUSOIKEUS JA PALAUTUSEHDOT
Sinulla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen oikeus vaihtaa tai palauttaa koko tilauksesi tai osa siitä 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Tuotteet voi palauttaa vastaanottajan kustannuksella vain, jos asiakas on saanut väärän tai viallisen tuotteen. Muussa tapauksessa asiakas vastaa palautuskustannuksista.

Tilauksen noutamatta jättäminen ilman peruutusilmoitusta ei ole palautus. Noutamattomasta paketista aiheutuu meille postikuluja, joten vähennämme 12€ postikuluja palautettavasta summasta.

Jos haluat peruuttaa tilauksen, palauttaa tai vaihtaa tuotteita ole aina sähköpostilla yhteydessä meihin ennen palautusta info@pasterol.fi niin annamme palautusosoitteen ja pyydämme tarvittavat tiedot rahojen palautusta varten. Palautamme tilauksesta maksamasi rahat viivytyksettä kuluttajasuojalain mukaisesti.

ONGELMATILANTEET
Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut toimituksen aikana tai teille on toimitettu väärä tuote, tulee tästä ilmoittaa viipymättä, mutta kuitenkin 14 vuorokauden kuluessa verkkokaupalle info@pasterol.fi . Toimituksessa vioittuneista paketeista tulee viipymättä ilmoittaa toimituksesta vastanneelle yhtiölle (posti tai Matkahuolto)

ASIAKASPALVELU
Voit ottaa meihin yhteyttä sivun yhteydenottolomakkeen kautta.
Sähköpostitse: info@pasterol.fi
Postitse: Pasterol Oy, PL7, 20321, Turku